Пролетен скимер „Le GrandBras“

Описание на продукция

Le GrandBras е високоефективен и икономичен инструмент бърз отговор на местни нефтени разливи в крайбрежни райони, езера и пристанища. Това е иновативно оборудване, предназначено да осигури максимална ефективност и икономия на ресурси по време на ликвидиране на аварийни ситуации.

Le GrandBras може да събира както тежки, така и леки масла с изключителна ефективност. С помощта на Le GrandBras можете да събирате дори дизелово гориво от водната повърхност, използвайки всеки плавателен съд. Това позволява бързо и безопасно отстраняване на последствията от разлива, поддържане на екологичния баланс и защита на водните ресурси.

Здрава алуминиева преносима конструкция Le GrandBras, оборудвана с колело в края, което прави процеса на събиране на нефтени продукти от стените на леглата и бордовете на корабите още по-прост и по-ефективен. Благодарение на това Le GrandBras е незаменим инструмент за пристанища, морски и речен транспорт, както и за екологични услуги и компании, които се занимават с ликвидация на нефтени разливи.

Базовая комплектация:

Биосорбент „Еконадин“ 20л
Сорбентна мини-стрела (диаметър 72 мм, дължина 1000 мм) 3 бр.
Сорбентна подложка (400mm x 500mm) 4 бр.
Абсорбиращи подложки (400 mm x 500 mm x 2 mm) 20 бр.
Чанти за отпадъци 1 опаковка
Ръкавици 1 чифт
Инструкция 1 бройка

Обадете се

WhatsApp бизнес

Да напиша съобщение

Да напиша съобщение