Бар’єри для перехоплення сміття у водоймі

Опис продукції

Бони-перехоплювачі являють собою металеву сітку шириною 50-100 метрів і висотою від 1.2 до 3 метрів, яку закріплюють в руслі річки. Її мета – протистояти величезній кількості сміття та утримувати пластикові відходи на місці, щоб пізніше можна було проводити подальші очисні роботи.

Створена система з двома бонами: один розташований вгорі, а другий нижче, і до того ж має більшу довжину,щоб захопити все, що не може верхній бон. Це запобігає ерозії русла річки.

Бони прикуті до двох бетонних фундаментів на березі річки. Закріпивши бони за допомогою фундаментів на суші (а не на руслі річки), ми можемо уникнути ризику проблем з ерозією. Фундаменти складаються з великих бетонних анкерів, кожен закріплений за допомогою шести паль глибиною 8,5 метрів. У кожному випадку, система буде встановлюватись і розроблятись індивідуально. Точне встановлення двох бонів відносно один одного може бути розміщено у відповідь на дані, зібрані під час операцій. Ми також можемо збільшити або зменшити натяг якірних ланцюгів, якщо це необхідно, або відрегулювати сталеву сітку над і під кожною стрілою, щоб мінімізувати витік або покращити плавучість.


Зателефонувати

WhatsApp бізнес

Надіслати повідомлення

Надіслати повідомлення