Onze toekomst

Onze toekomst

Op dit moment heeft de ontwikkeling van ECONAD wereldwijde erkenning gekregen, zoals blijkt uit het feit dat ons bedrijf genomineerd werd in de “Top 100 World Environmental Technologies for Creating Appropriate Living Conditions in the Future” competitie tijdens de EXPO World Environmental Technology Exhibition in Japan.

Daarnaast hebben onze specialisten nieuwe producten ontwikkeld die kunnen helpen bij het opruimen van olielekkages. Bijvoorbeeld:
  1. De speciale opblaasbare barrièrezakken “Econad RB5” zijn ontworpen om de plaats van een lekkage van oliehoudend water te lokaliseren. De barrièrezakken zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, houden olie en andere petroleumproducten perfect vast en zijn niet gevoelig voor de vernietigende effecten van ultraviolette straling.
  2. Drijvende apparaten voor het verzamelen van afval “SmartBin”. SmartBin is via slangen verbonden met een krachtige motorpomp, die water in SmartBin zuigt en terugpompt in het zwembad. Afval (kool/korrelstof, oliefilm) wordt met het water in de SmartBin tank gezogen en blijft achter in een speciale filtercollector, die wordt vervangen als hij vol raakt.
  3. Kwal – beschermingsnet. De voordelen van het “Kwallen”-net zijn erkend op verschillende gebieden, maar vooral in de visserij en de kustbescherming. Omdat de problemen met de invasie van kwallen aan de kust de laatste tijd zijn toegenomen, is er vraag naar apparaten die de bevolking kunnen beschermen tegen deze onaangename ontmoetingen.

Vandaag de dag is ons bedrijf actief aan het groeien en actief op de internationale markt. We werken samen met bedrijven uit vele landen en werken momenteel aan de opening van nog een kantoor in Roemenië om nog dichter bij onze Europese partners en klanten te zijn.

Deel dit bericht