Puinbomen

Producten Beschrijving

De ECONAD Debris Collection Barrier is ontworpen om watervervuiling te voorkomen door drijvend vuil en afval effectief in te dammen en op te vangen. Deze barrière is ideaal voor permanente installaties bij waterkrachtcentrales, getijdeninlaatstructuren, rivieren, zeeën, havens en dammen.

Kenmerken:

  • Alle onderdelen van de ECONAD Debris Collection Barrier en giekbarrières voldoen aan internationale normen.
  • Hoge weerstand tegen water en UV-straling.
  • Onder de barrière worden loden gewichten geplaatst om de stabiliteit te vergroten.
  • De barrière is aangepast aan waterbewegingen, met name tijdens getijdenwisselingen.
  • Gemaakt van rubber voor meer duurzaamheid.
  • De barrière heeft een treksterkte van 400 kg/cm, waardoor betrouwbaarheid in uitdagende omstandigheden gegarandeerd is.
  • Er is een speciale staaldraad met hoge sterkte verkrijgbaar voor situaties met extreem puin.

Technische kenmerken

De ECONAD Debris Collection Barrier onderscheidt zich door zijn hoge duurzaamheid en lage operationele kosten. Het is gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen zware omstandigheden zoals slijtage, UV-straling, olie en aantasting door de zee.

Extra zware netten van hogedichtheidpolyethyleen (HDPE) kunnen worden toegevoegd aan het onderste deel van de barrière om het afvangen van vuil te maximaliseren en de totale diepte onder de waterlijn te vergroten. Onder elk paar drijvers kunnen loden gewichten, ballast of gegalvaniseerde kettingen worden geplaatst om de stabiliteit te vergroten. Standaard snelkoppelingen worden bij elke sectie geleverd.

De barrière bestaat uit polyethyleen drijvers van hoge kwaliteit die met corrosiebestendige fittingen aan een rubberen basis zijn bevestigd. Bovendien kunnen de drijvers met schuim worden gevuld voor maximale betrouwbaarheid en een groter drijfvermogen. De drijvers kunnen gemakkelijk worden losgemaakt van het hoofddoek om te worden schoongemaakt en indien nodig kunnen ze worden vervangen in geval van schade. Op regelmatige afstanden bij de drijvers of eindverbindingen kunnen ankerpunten worden aangebracht.

Hoogte slagboom: vanaf 75cm
Dikte van olie- en benzinebestendige rubberen basis: vanaf 4mm
Drijvers: cilindervorm met een diameter van 30 cm en een lengte van 70 cm
Balast: gegalvaniseerde ketting, dikte 10
Monteren: Metalen universele bevestigingen (AMG5)

WhatsApp-bedrijf

Stuur een bericht

Stuur een bericht