Skimmer de primăvară „Le GrandBras”

Descrierea produsului

Le GrandBras este extrem de eficient și economic o unealta rapid răspuns la deversările locale de petrol în zonele de coastă, lacuri și porturi. Este un echipament inovator conceput pentru a oferi resurse maxime de eficiență și economie în timpul situațiilor de urgență de lichidare.

Le GrandBras capabil să colecteze atât uleiuri grele, cât și uleiuri ușoare cu o eficiență extraordinară Prin utilizarea Le GrandBras puteți colecta chiar și combustibil diesel de la suprafața apei folosind orice ambarcațiune. Permite eliminarea rapidă și în siguranță a consecințelor scurgerii, păstrând echilibrul ecologic și protejând resursele de apă.

Construcție portabilă puternică din aluminiu Le GrandBras echipată cu o roată la capăt care face ca procesul de colectare a produselor petroliere cu pereți dane și părți laterale ale navelor să fie încă mai simplu și mai eficient. Datorită acestui fapt, Le GrandBras este un instrument indispensabil pentru porturi, transport maritim și fluvial, precum și pentru serviciile de mediu și companiile care sunt angajate în lichidarea deversărilor de petrol.


Pentru a suna

WhatsApp afaceri

Trimite un mesaj

Trimite un mesaj