Delta skimmer

Descrierea produsului

Delta skimmer deznisipatorul ECONAD pentru ape de mică adâncime și râuri este o unitate robustă și ușoară, ideală pentru zonele în care deznisipatoarele mari nu sunt posibile sau eficiente.

Conceput pentru.
Acest degresor de petrol și produse petroliere pentru ape de mică adâncime este format dintr-un flotor de pompare plutitor liber, capabil să îndepărteze până la 30 de tone pe oră, în funcție de tipul și vâscozitatea pompei/ produsului petrolier.

Plutitorul de degresare Delta este potrivit pentru orice pompă de aspirare sau unitate de vid. Este ușor de manevrat și ușor de utilizat și poate funcționa în zone greu accesibile, cum ar fi sub poduri sau în jurul porturilor de agrement.

Modulul skimmer poate funcționa de la 7 cm adâncime, ceea ce îl face ideal pentru curățarea râurilor, lacurilor și a altor corpuri de apă cu adâncimi mici. Datorită designului ușor, skimmerul de pompare a uleiului cu pompare în ape de mică adâncime este deosebit de util pentru curățarea plajelor, râurilor și a altor zone de coastă, precum și în porturi, porturi și alte corpuri de apă.

Setul include:
  • platformă plutitoare pentru colectarea produselor petroliere de la suprafața apei,
  • pompă pentru pompare,
  • sistem de furtunuri pentru pomparea produselor petroliere (până la 10 metri),
  • separator grosier cu skimmer SKM3 ulei/ulei,
  • sistem de balizaj,
  • panou de control automat.

Pentru a suna

WhatsApp afaceri

Trimite un mesaj

Trimite un mesaj