Naftas produktu attīrīšana un augsnes sanācija


Zemes piesārņojums

Naftas ogļūdeņraži ir vieni no visbiežāk sastopamajiem piesārņotājiem vidē, jo īpaši augsnē, naftas ieguves, pārkraušanas, pārstrādes un ražošanas vietās, kur kā izejvielu izmanto jēlnaftu vai naftas produktus.

Augsnes piesārņojums rada ievērojamus zaudējumus videi un ekonomikai: samazinās lauksaimniecības kultūru raža, samazinās mežu ražība, lielas platības tiek izņemtas no saimnieciskās zemes izmantošanas un pasliktinās vides sanitārais stāvoklis.
Nozaru un ražošanas uzņēmuma “ECONAD” piedāvātais pasākumu komplekss sastāv no vairākiem darba posmiem: naftas produktu attīrīšana, bojāto un piesārņoto zemju ražības un valsts ekonomiskās vērtības atjaunošana, kā arī vides stāvokļa uzlabošana.

Kompleksā biotehnoloģija ietver šādu mikrobioloģisko metožu izmantošanu: baktēriju sorbenta “Econadin” ieviešana, baktēriju biomasas superdekorēšana naftas produktiem, vietējās naftas oksidējošās mikrofloras attīstības stimulēšana.

Naftas produktu attīrīšana tiek veikta saskaņā ar “Metodiskajiem ieteikumiem biotehnoloģisko metožu pielietošanai naftas produktiem piesārņoto zemju attīrīšanai”. ko izstrādājuši speciālisti. “Metodiskos ieteikumus izstrādājuši ECONAD speciālisti un tie ir saskaņoti ar Vides aizsardzības ministriju un Valsts zemes resursu komiteju.

Biopreparāta “Econadin” un “econadin” biotehnoloģijas unikālās īpašības ļauj veikt bioremediāciju bez augsnes noņemšanas, tieši piesārņojuma vietā, kas ievērojami samazina procesa izmaksas.

Econad veikto darbu saraksts:
  1. Dalība visaptverošā apsekojumā.
  2. Projekta izstrāde augsnes piesārņojuma ar naftas produktiem likvidēšanai un tā apstiprināšana. Biotehnoloģisko priekšlikumu nodošana augsnes sanācijai.
  3. Darbu uzraudzība visā projekta īstenošanas laikā. ķīmisko, bakterioloģisko, fitotoksisko, augsnes un citu analīžu veikšana visā darba laikā.
  4. Nodrošinājums ar bakteriālo preparātu “Econadin” un retu naftas produktu iznīcinātāju bakteriālo kultūru.
    Norādīto darbu izmaksas tiek noteiktas pēc tāmes pēc konkrēta uzdevuma saņemšanas.
    Atsevišķi tiek apspriesti jautājumi par tehnisko līdzekļu nodrošināšanu, darbaspēka nodrošināšanu augsnes apstrādei u.c.
    Par preparāta sagatavošanas izmaksām var vienoties.

Mūsu eksperti vienmēr ir gatavi sniegt konsultācijas un apmeklēt objektu, lai novērtētu situāciju un izstrādātu labāko problēmas risināšanas veidu.


Darba process

Mūsu vieta

Adrese: Ukraina 65005, Odesa, Melnitskaya str. 26/2. 14. birojs


Darbības laiks

No pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 9:00 līdz 17:00

Sestdien - no plkst. 9:00 līdz 14:00

Svētdiena ir brīvdiena